Köpa Däck & fälgar Kista, Sollentuna & Solna | Däck Kista, Däck Solna, Däck Sollentuna – AS Däckdepå

Köpa Däck & fälgar Kista, Sollentuna & Solna

Ska du köpa nya däck? Eller kanske nya fälgar? Välkommen till oss på AS Däckdepå! Vi finns i Kista men har många nöjda och glada kunder även i Sollentuna och Solna. Vi erbjuder ett brett sortiment av däck och fälgar från de största tillverkarna på marknaden till rimliga priser. Dessutom kan vi hjälpa er med montering och balansering. Vårt stora utbud sträcker sig lång väg och innehåller såväl sommardäck som vinterdäck från högkvalitativa tillverkare som Michelin, Nokian, Continental, Pirelli och Goodyear, till mindre etablerade lågprismärken. Hos oss hittar du däck för personbilar, SUV:ar, motorcyklar, husbilar, husvagnar och släpkärror – vi har något för alla! Dessutom kan vi bistå med däckhotell, hjulskifte, service, hjulinställning och mycket annat.

Snabba leveranser

Vi är samarbetar med marknadsledande leverantörer och är uppskattade bland våra kunder för våra snabba leveranstider. Oftast kan vi leverera era varor redan dagen efter beställning.

Kunnig och serviceinriktad personal

Vi som jobbar på AS Däckdepå i Kista är måna om att du som kund blir nöjd hos oss. Vi ser därför alltid till att ha en hög kunskapsnivå för att kunna ge råd om vilka produkter som passar bäst för just din bil. Dessutom kan vi hjälpa till med monteringen efter din beställning.

Besök oss gärna på Haukadalsgatan 12 i Kista, ring 08 – 632 00 50 eller maila om du önskar råd eller har någon fråga. Vi välkomnar även kunder från Sollentuna och Solna!

Vi kan även hjälpa dig med:

Service för din bil
Montera däck
Däckhotell
Reparera bil
Balansering
Hjulskifte
Service för AC
Köpa Däck Kista
Köpa Däck Sollentuna
Käpa Däck Solna
Köpa fälgar Kista
Köpa fälgar Sollentuna
Köpa fälgar Solna
Olje & filterbyte
Hjulinställning

Köp dina däck hos oss